Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul care a rănit o vânzătoare în timpul unui jaf, reţinut când voia să părăsească ţara

houstonchronicle.com
extradare catuse

Bărbatul care a rănit cu cuţitul o vânzătoare din Arad, în timp ce comitea un jaf într-un magazin alimentar, a fost prins de autorităţi duminică seară, în timp ce intenţiona să plece din ţară în Ungaria. Agresorul are 33 de ani, este recidivist, iar în timpul audierilor şi-a recunoscut fapta, urmând să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie, scrie NEWS.RO.

Citeşte şi: Dăncilă BATE ÎN RETRAGERE, după ce a anunţat că vrea să-l cunune pe Dragnea: ’A fost o ipoteză...’

Poliţiştii arădeni au reuşit identificarea suspectului la scurt timp după atacul comis într-un magazin alimentar din vecinătatea Gării Arad, el fiind dat în urmărire. Duminică seara, bărbatul a fost depistat în apropiere de Vama Nădlac, cu puţin timp înainte de a părăsi ţara, şi a fost reţinut pentru 24 de ore.

Conform procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, agresorul este din Iaşi, are 33 de ani şi este recidivist. În urmă cu un an, el a fost eliberat din Penitenciarul Arad, unde a ispăşit o condamnare pentru furturi.

În timpul audierilor, el şi-a recunoscut fapta, urmând să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie.

În imaginile video surprinse de sistemul de supraveghere al magazinului se vede că agresorul bea o cafea înainte să atace. Când vânzătoarea merge într-o încăpere din spate pentru a lua marfă, este urmărită şi atacată cu un cuţit, reuşind să fugă cu aproximativ 1.000 de lei.

Femeia a fost transportată la spital după ce primii clienţi sosiţi în magazin au cerut ajutor la 112.

Medicii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad spun că victima are răni uşoare în zona feţei, respectiv la buză şi la ureghe, dar şi în zona coapselor. Victima a rămas internată pentru supraveghere, urmând să fie externată luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.