Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul care a rănit un vatman din Bucureşti, după ce l-a împuşcat cu un pistol cu bile, trimis în judecată

www.cugetliber.ro
justiție, judecată

Bărbatul care a rănit un vatman din Bucureşti, la juătatea lunii eptembrie, după ce l-a împuşcat cu un pistol cu bile, a fost trimis în judecată. El este acuzat de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, fiind plasat în arest la dimiciliu.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti au încheiat urmărirea penală şi au dispus trimiterea în judecată a bărbatului care a rănit un vatman din Bucureşti.

Citește și: Raed Arafat, mesaj de ultimă oră prin RO-ALERT! ‘Respectați măsurile sanitare pentru a nu vă pune viața în pericol’

Bărbatul este în arest la domiciliu şi este acuzat de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

”În fapt, în sarcina acestuia s-a reţinut că la data de 17.09.2020, în jurul orei 10.10, în timp ce se afla în trafic la volanul autoturismului său pe Şos. Giurgiului, nr. 35, intersecţie cu str. Bacovia, pe fondul unor discuţii contradictorii, inculpatul a agresat-o fizic pe persoana vătămată, vatman al tramvaiului STB de pe linia 25 aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, executând un foc cu un pistol cu bile asupra acesteia şi provocându-i, astfel, o leziune la nivelul capului care a necesitat pentru vindecare 4-5 zile de îngrijiri medicale. În acelaşi timp, acţiunea inculpatului a creat o stare de temere şi indignare călătorilor care se aflau în tramvaiul liniei 25, cât şi celorlalţi participanţi la trafic, tulburând, astfel, ordinea şi liniştea publică”, au trasmis, vineri, procurorii.

Rechizitoriul împreună cu dosarul cauzei au fost trimise Judecătoriei Sectorului 4 Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.