Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul care amenința șoferi cu cuțitul în Galați, identificat de jandarmi

jandarmi sarpe

Un bărbat de 32 de ani, din Galați, s-a ales cu dosar penal după ce a amenințat un șofer în trafic. Individul a fost depistat de jandarmi, cărora le-a spus că purta briceagul asupra sa pentru a „tăia un salam, o pâine”.

Jandarmii l-au prins pe gălățeanul în vârstă de 32 ani, care a amenințat un șofer în trafic. Acesta s-a ales cu dosar penal. Incidentul s-a petrecut vineri noaptea, în jurul orei 23.00, în Galați, în zona stației de autobuz din Tiglina1, potrivit mediafax.

Un trecător a sunat la 112 și a spus că că șoferul unei mașini aflate în fața sa este amenințat cu un cuțit de un bărbat ce pare agitat.

„Pe baza indicațiilor primite de la bărbatul care a făcut sesizarea, jandarmii au observat în stația de autobuz din Tiglina 1 ùn bărbat care la vederea forțelor de ordine a încercat să se urce într-un autobuz care pleca din stație. Persoana în cauză a fost coborâtă din mijlocul de transport în comun, iar în urma controlului corporal prevenitv asupra acesteia, prins de curea, la spate, a fost găsit un briceag cu lama de 10 cm și lungimea totală de 20 cm, despre care acesta susține că îl avea asupra sa pentru a „tăia un salam, o pâine”. Privitor la cele întâmplate, bărbatul în cauză, în vârstă de 32 ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a declarat că a traversat strada printr-un loc nepermis, iar un șofer a oprit brusc și i-a atras atenția, fapt care l-a enervat și a scos cuțitul să îl amenințe”, transmite, sâmbătă, Jandarmeria Galați.

Persoana care a sesizat incidentul le-a declarat jandarmilor că în timp ce se deplasa pe strada Saturn a observat cum mașina aflată în fața sa frânează brusc, iar un bărbat a venit la geamul șoferului și îl amenință cu un cuțit. Speriat, șoferul amenințat a fugit imediat de la fața locului, însă celălalt s-a retras din zonă și a apelat la 112.

Jandarmii au întocmit actele de sesizare a organelor de cercetare penală, verificările fiind continuate de poliție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.