Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul care și-a înjughiat soția a fost reţinut pentru tentativă de omor

O parte din redactia unui saptamanal din Buzau, retinuta pentru santaj

Un bărbat de 62 de ani din municipiul Câmpulung Muscel, suspectat că şi-a înjunghiat soţia, a fost reţinut pentru tentativă de omor, urmând să fie prezentat duminică în faţa magistraţilor pentru stabilirea măsurilor preventive.

Citește și: Mircea Dinescu, dezvăluiri rușinoase despre Gabriel Liiceanu: A refuzat să fie dizident de frică. După 1989 a primit de la SRI plocoane

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, autorităţile au fost sesizate sâmbătă, prin 112, că o femeie ar fi fost rănită cu un cuţit, în urma unui conflict izbucnit într-un apartament din Câmpulung Muscel.

"Poliţiştii (...) s-au deplasat cu operativitate la faţa locului, bărbatul în cauză fiind condus la sediul poliţiei, iar victima, transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie sub aspectul tentativei de omor", se arată în comunicat.

Conform aceleiaşi surse, cercetările în acest caz sunt efectuate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, împreună cu poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale.

"După administrarea probatoriului, în cursul nopţii de 13 spre 14 martie, bărbatul (...) a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive", precizează IPJ Argeş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.