Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul căutat pentru plasarea dispozitivului exploziv sub mașina subofițerului de la ISU Cluj s-a predat astăzi poliției din Cluj-Napoca

www.antena3.ro
poliție, crimă, accident

Un bărbat de 31 de ani s-a prezentat, luni, la Poliția municipiului Cluj-Napoca recunoscând că el a plasat dispozitivul exploziv artizanal care a rănit un subofițer al ISU Cluj, din primele informații reieșind faptul că acțiunile lui nu au vizat persoana care a suferit leziuni în urma exploziei, informează Mediafax.

Potrivit unui comunicat al IPJ Cluj transmis, luni, urmează să se stabilească dacă bărbatul a acționat cu discernământ în momentul în care a plasat dispozitivul exploziv artizanal și ce anume l-a determinat să comită fapta.

”Un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din Cluj-Napoca, s-a prezentat, luni, la sediul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, recunoscând că el este cel implicat în incidentul din data de 21 iunie. Bărbatul prezenta semnalmentele persoanei bănuite de comiterea faptei, iar acesta a fost audiat de către polițiști. Din primele informații, rezultă că acțiunile sale nu au vizat persoana care a suferit leziuni în urma exploziei. Urmează să se stabilească dacă persoana a acționat cu discernământ la acel moment și ce anume l-a determinat să comită fapta”, se arată în documentul citat.

Polițiștii au precizat că, imediat după producerea incidentului şi după efectuarea cercetării la faţa locului, a fost constituit un grup de lucru, pentru soluţionarea acestui caz.

Vezi și: Un bărbat din comuna Pochidia a fost reținut de poliție pentru șantaj, după ce a amenințat o femeie cu publicarea pozelor în ipostaze indecente

Cercetările sunt continuate de poliţişti, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj

Subofiţerul de la ISU Cluj a fost rănit joi dimineaţă după ce o cutie lăsată lângă maşina sa a explodat. Reprezentanţii IPJ Cluj au declarat pentru Mediafax că un subofiţer al ISU Cluj mergea către maşina sa parcată şi a observat o cutie lângă aceasta. Pompierul a ridicat cutia, moment în care aceasta a explodat şi l-a rănit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.