Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul din Argeș care a organizat un asasinat în timp ce făcea live pe Facebook a fost reținut: 'Voiam să îl intimidez'

huffingtonpost.co.za
catuse

Bărbatul din Argeș care a organizat un asasinat în direct pe Facebook, amenințându-și rivalul cu un pistol, a fost reținut de polițiști.

Bărbatul de 40 de ani a fost săltat de polițiști și audiat mai multe ore, apoi s-a dispus reținerea sa pentru 24 de ore, potrivit antena3.ro.

În urma amenințărilor făcute pe Facebook, unul din bărbații menționați în filmare a depus plângere.

Cel care a transmis live pe Facebook organizarea asasinatului a declarat apoi că nu voia să îl împuște pe rivalul său, ci doar să îl intimideze, pentru că a fost terorizat de individ de mai bine de un an, iar Poliția nu a luat măsuri în acest sens.

”Sunt amenințat de un an, m-a bătut, mi-a intrat peste familie în curte. Am fost și la Poliție, nimeni nu a luat nicio măsură.

Am făcut plângere pentru violare de domiciliu. A fost condamnat de două ori pentru tentativă de omor, dar nimeni nu ia nicio măsură. Are coadă trei ani și opt luni, are trei dosare pe rol. De frica lui, nu pot să dorm în casa mea”, a declarat bărbatul, potrivit gandul.ro.

Un bărbat din Argeș, care și-a amenințat rivalul în direct pe Facebook, a fost lăsat liber. După incident, polițiștii i-au percheziționat casa, unde au găsit două săbii și 80 de proiectile. Cu toate acestea, anchetatorii au decis să nu îl rețină.

O amenințare pe o rețea de socializare i-a adus un dosar penal unui bărbat din Argeș.

Bărbatul în vârstă de 40 de ani din Bârla, județul Argeș, s-a transmis live pe Facebook, ținând în mână un pistol și spunând că nu îi e frică de nimeni. Pe imagini apărea și un individ cu o sabie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.