Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul din Iaşi care i-a atacat pe poliţişti şi a spart geamurile unei maşini de intervenţie a fost arestat pentru 30 de zile

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Un bărbat din judeţul Iaşi care i-a atacat pe poliţişti şi a spart geamurile autospecialei de intervenţie a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de distrugere, lovire şi ultraj. Daniel Ilaş, domiciliat în comuna Deleni, judeţul Iaşi, a fost arestat pentru 30 de zile, decizia fiind luată de magistraţii Judecătoriei Hârlău.

El este acuzat că la sfârşitul săptămânii trecute a provocat scandal într-un bar din localitate, apoi a agresat echipajul de Poliţie chemat la faţa locului. Potrivit procurorilor, Ilaş a lovit trei persoane aflate în bar, cu pumnii şi picioarele, şi a distrus uşa localului. Una dintre victime a reuşit să apeleze la numărul de urgenţe 112, însă bărbatul a continuat să se manifeste violent şi după apariţia echipajului de poliţie.

Anchetatorii susţin că Daniel Ilaş l-a ameninţat cu moartea pe unul dintre poliţişti şi că a încercat să-l lovească cu pumnul în faţă. Ulterior, bărbatul a spart geamurile autospecialei de poliţie. Daniel Ilaş a fost reţinut, iar ulterior magistraţii au emis pe numele său un mandat de arestare pentru 30 de zile, fiind acuzat de distrugere, lovire şi ultraj, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.