Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul îngropat sub un mal surpat şi salvat după opt ore a murit la spital

zuonline.ch
spital semn indicator

Bărbatul peste care s-a prăbuşit un mal de pământ, în timpul lucrărilor la reţeaua de canalizare din comuna arădeană Gurahonţ, fiind salvat după o intervenţie care a durat opt ore, a murit la spital, în noaptea de marţi spre miercuri, scrie Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, Simina Roz, a declarat că pacientul de 54 de ani a murit din cauza complicaţiilor provocate de rănile interne suferite. În cursul nopţii, el a făcut stop cardiorespirator. 

Ancheta inspectorilor de muncă va continua pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul de muncă, în timp ce poliţiştii fac cercetări pentru ucidere din culpă.

Citește și: O fată de 14 ani a susţinut că a fost răpită pentru a nu fi certată de mama ei că a întârziat acasă

Accidentul a avut loc luni după-amiază, când un mal de pământ a surprins un muncitor care lucra la reţeaua de canalizarea din localitatea Gurahonţ. Bărbatul a fost surprins într-un şanţ adânc de aproximativ patru metri şi lat de 60 de centimetri, iar martorii au sunat imediat la 112. Un echipaj ISU din localitate, aflat la mică distanţă, a intervenit în câteva minute şi a reuşit să dezgroape prima dată capul victimei, pentru a putea respira. I-au pus bărbatului o mască cu oxigen şi o caschetă de protecţie, iar operaţiunea de salvare a durat până aproape de miezul nopţii, adică peste opt ore. 

Victima a fost dusă la spital în stare gravă, cu numeroase traumatisme interne şi externe, fiind internată la Secţia Anestezie şi Terapie Intensivă. Între altele, a suferit politraumă prin strivire, traumatism toraco-abdominal şi contuzie pulmonară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.