Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul lovit la cap după ce o piatră s-a desprins dintr-o stâncă în Cheile Bicazului este în continuare în stare gravă, dar staţionară -Medic: Sperăm să nu ap

Mediafax
salvamont

Starea bărbatului rănit după ce a fost lovit la cap de o piatră desprinsă dintr-o stâncă în Cheile Bicazului este în continuare gravă, dar staţionară, medicii ieşenii precizând că este prea devreme pentru a vorbi de un prognostic favorabil, potrivit news.ro.

Bărbatul, originar din judeţul Iaşi, a fost adus cu elicopterul SMURD la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, având un traumatism cranio-cerebral sever.

"Este în continuare în stare gravă, dar staţionară. Sperăm să nu apară complicaţii. Este prea devreme pentru a vorbi de un prognostic favorabil", a declarat pentru News.ro, medicul Florin Grămadă, purtător de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi.

Un bărbat din judeţul Iaşi a fost rănit, miercuri după-amiază, după ce a fost lovit de o piatră desprinsă dintr-o stâncă, în Cheile Bicazului.

Echipaje medicale i-au acordat primul ajutor, el fiind transportat apoi la Spitalul din Piatra Neamţ, de unde a fost preluat de un elicopter SMURD pentru a fi dus la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi.

Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a fost rănit la cap. El se afla în Cheile Bicazului împreună cu soţia şi cei doi copii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.