Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul rănit în maşina de poliţie implicată într-un accident era reţinut pentru violarea unei bătrâne

112 politia politie

Bărbatul rănit uşor miercuri dimineaţa după ce autospeciala de poliţie care îl transporta la Parchetul de pe lângă Judecătoria Blaj a fost lovită de un autoturism pătruns pe contrasens, pe DN 14B, era un reţinut care violase o femeie de 86 de ani, dintr-un sat de pe Valea Secaşelor, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat transmis de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, un bărbat din Roşia de Secaş a fost reţinut de poliţişti după ce ar fi intrat, pe timp de noapte, peste o vârstnică din comună şi ar fi violat-o. 

Victima infracţiunii este cea care a sesizat Poliţia despre ceea ce i s-a întâmplat. 

Conform sursei citate, din primele cercetări efectuate, poliţiştii au constatat că, în noaptea de luni spre marţi, un bărbat de 35 de ani, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi escaladat gardul locuinţei femeii, iar apoi, prin forţarea uşii de acces, ar fi pătruns în casă. Profitând de vârsta înaintată a femeii, respectiv 86 de ani, şi de imposibilitatea acesteia de a se apăra, bărbatul ar fi violat-o, iar ulterior ar fi părăsit locuinţa acesteia, deplasându-se la domiciliul său.

Citește și: Dr. Streinu-Cercel: Nu mai umblaţi după teste de gripă pentru că le faceţi degeaba! Medicamentul Oseltamivir ia gripa în 24 de ore

Faţă de bărbat, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi violare de domiciliu, urmând să fie prezentat în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale. 

În timp ce reţinutul era transportat din arestul IPJ Alba spre Blaj, autospeciala de poliţie, în care se aflau şi doi agenţi a fost lovită de un autoturism care ar fi pătruns pe contrasens, după ce ar fi derapat, pe DN 14B. 

În urma accidentului, şoferul autoturismului şi bărbatul reţinut au suferit leziuni uşoare. Ei au fost transportaţi la spitalul din Blaj. 

După ce a fost investigat de cadrele medicale, bărbatul a fost dus pentru audieri în faţa procurorilor, ancheta nefiind perturbată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.