Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul suspectat că a împușcat un afacerist într-un restaurant din București a fost reținut - Cine este vicima celebră

F. P.

Bărbatul suspectat că a tras cu un proiectil de cauciuc într-un restaurant din București s-a predat Poliției și a fost audiat.

Potrivit polițiștilor, suspectul s-a prezentat la sediul unei subunități de poliție și, după ce a fost audiat, a fost reținut.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, nerespectarea regimului armele și munițiilor și uz de armă fără drept, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

O persoană a fost lovită de un proiectil de cauciuc, sâmbătă dimineața, la un restaurant din Capitală. Polițiștii fac cercetări, după ce victima și o altă persoană, de asemenea, lovită, au ajuns la spital.

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată sâmbătă dimineața, prin apel la 112, de către reprezentanții unui spital din Capitală, că la camera de gardă s-au prezentat doi bărbați răniți.

Polițiști din cadrul Secției 2 aui stabilit că cei doi bărbați ar fi fost implicați într-un conflict, într-un restaurant din Sectorul 1.

„S-a stabilit ca una dintre victime a fost lovită de un proiectil din cauciuc. Au fost depistate și identificate mai multe persoane ce se aflau in interiorul restaurantului, toate fiind conduse la audieri”, au explicat reprezentanții Poliției Capitalei.

Cine este victima

Controversatul afacerist Nuredin Beinur participa la o petrecere organizată într-un restaurant din Sectorul 1 al Capitalei, alături de membrii unor grupări interlope, după cum susțin surse judiciare pentru TVR.

Scandalul a izbucnit după ora 3 dimineață. Nuredin Beinur a avut un schimb de replici cu unul dintre bărbații care participa la petrecere, iar la un moment dat acesta a scos un pistol și l-a împușcat pe fostul boxer și fotbalist din Constanța. Beinur a fost rănit în zona feței și inițial a fost transportat la Spitalul Floreasca, iar apoi la Spitalul Militar.

Fost fotbalist și boxer, Nuredin Beinur este unul dintre cele mai cunoscute personaje de pe litoral, el fiind implicat, de-a lungul timpului, în mai multe scandaluri. Finul lui Nicu Gheară, Beinur este apropiat și de Adrian Mutu, potrivit relatărilor din presă.

Libertatea amintește că, în timpul pandemiei, acesta s-a luat la trântă cu polițiștii din București, după ce a fost amendat cu 10.000 de lei pentru că a participat la un eveniment organizat într-un local, dar și cu 2.500 de lei, pentru că nu purta mască. Beinur Nuredin a mai ajuns în atenția opiniei publice vara trecută, atunci când a rămas în pană cu autoturismul său de lux, un Rolls Royce, în stațiunea Mamaia, Zona Summerland. În octombrie 2010  Nuredin Beinur a fost arestat de judecătorii români la cererea procurorilor Parchetului General care îl acuzau de șantaj, instigare la șantaj și ultraj contra bunelor moravuri, într-un dosar în care parte vătămată era un controversat afacerist, Marian Mocea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.