Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Barcelona a oferit surpriza anului: Extratereștrii au pierdut la Celta Vigo - VIDEO

www.digisport.ro

Barcelona a primit 4 goluri la Vigo și a oferit surpriza anului în fotbal! Extratereștrii au pierdut cu 3-4 în deplasarea cu Celta și a ajuns pe locul al 4-lea în clasament.

Meciul a început dezastruos pentru campioana Spaniei, care a primit 3 goluri în 11 minute de la gazdele de pe Balaidos. Sisto a deschis scorul (22), Iago Aspas a majorat diferenţa (32), iar Jeremy Mathieu şi-a trimis mingea în propria poartă (33), pentru un neverosimil 3-0 la pauză.

Citește și: Scandal după Steaua - Craiova: 'Reghecampf a sărit să mă bată'

În repriza secundă, Barcelona a redus repede din diferenţă și spera la o remontada spectaculoasă.Pique a marcat din centrarea lui Iniesta (58), apoi Neymar a înscris din penalty golul de 2-3 (64). Apărarea catalanilor a cedat încă o dată: Ter Stegen a gafat și, singur în careu cu Pablo Hernandez, a degajat în capul acestuia și mingea a ricoșat în poartă (77).

Finalul de meci a fost incredibil: Gerard Pique a marcat din nou (87) și a reuşit prima dublă din carieră la seniori, dar nu a fost de ajuns. În ultimele minute, Neymar şi același Pique au mai irosit două mari ocazii. S-a terminat 4-3 pentru Celta Vigo, iar Barcelona a ratat şansa de a urca pe primul loc în La Liga.

În acest moment, campionii din sezonul trecut se află pe locul 4 în clasament, cu 13 puncte. Lider e Atletico Madrid, urmată de Real Madrid, iar podiumul e completat de FC Sevilla, anunță Digi Sport.

Tot 13 puncte, la fel ca Barcelona, mai are Villarreal (golaveraj 9-4), adversara Stelei din Europa League.

VEZI GOLURILE AICI

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.