Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bariera de la trecerea la nivel cu cale ferată din Voluntari s-a defectat: Numai o minune a făcut să nu se întâmple o tragedie

clubferoviar.ro
trecere tren bariera

Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apelul 112 cu privire la faptul că bariera la trecere la nivel cu cale ferată din zona Petricani nu funcționează. Polițiștii rutier din Voluntari s-au deplasat imediat la fața locului pentru a lua măsuri urgente de restricționare a traficului rutier în zonă.

Citește și: SURSE - PLANURILE lui Ciolacu pentru Congresul PSD

Până la sosirea echipelor Căilor Ferate Române pentru fluidizarea traficului, polițiștii rutieri Ilfoveni au luat măsuri pentru devierea traficului pe rute ocolitoare respectiv pe șoseaua București Nord către Bulevardul Caramfil și în zonele adiacente. De asemenea au fost anunțați reprezentanții Căilor Ferate Române, aceștia fiind cei care administrează aceste sisteme, urmand să se deplaseze la fața locului pentru constatarea și remedierea eventualelor defecțiuni. Recomandăm conducătorilor auto să respecte indicațiile polițiștilor rutieri aflați în teren.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.