Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dan Barna acuză un linșaj din interiorul Alianței USR PLUS la vicepreședintele propus la ANAF

USR PLUS

Copreşedintele USR PLUS Dan Barna a declarat, marţi, că nu există niciun element pentru care Emil Sămărtinean să nu fie îndreptăţit pentru poziţia de vicepreşedinte al ANAF, susţinând că acesta este atacat prin presă de unii colegi. El a susţinut că experienţa profesională îl recomandă pe Emil Sămărtinean pentru postul de vicepreşedinte al ANAF.

"Este un om care are experienţă în domeniul economic. Am văzut acele atacuri din presă, din punctul meu de vedere, total surprinzătoare. El s-a prezentat în faţa Biroului Naţional, a convins toţi membrii Biroului Naţional. Nu a avut nimeni intern vreo obiecţiune. Este un atac de presă. Te implici în politică, păţeşti. Cam asta e realitatea şi în cazul acelui coleg", a spus Barna, la Parlament.

"Este o decizie pe care ne-am asumat-o. (...) Adevărul este că şi eu am vândut semnal de cablu în blocuri în perioada de studenţiei. Este un om care a vândut cablu. (...) Este o numire pe care ne-o asumăm şi este un om în care am foarte mare încredere. În rest, atacurile pe care le primeşte din partea altor colegi care fac asta prin presă este dreptul şi, mă rog, face parte din fişa postului. (...) Nu există niciun element pentru care colegul meu să nu fie îndreptăţit pentru poziţia respectivă", a afirmat Dan Barna.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.