Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Dan Barna, după apelul lui Klaus Iohannis pentru partidele din coaliție: 'Nu a fost vorba de orgolii'

Inquam Photos / Octav Ganea
Cotroceni Barna Iohannis

Vicepremierul Dan Barna a declarat miercuri la TVR 1 că tensiunile din coaliție nu au fost despre orgolii ci despre „disfuncționalități”, după ce șeful statului le-a cerut guvernanților „mai puțin orgoliu și mai multă colaborare”.

  • „A fost primul moment de incercare importanta a acestei coalitiei. Pot sa spun ca a fost un moment foarte delicat politic. Demiterea fostului ministru al Sanatatii a generat o situatie de tensiune, am fost in pragul unei crize politice importante. Am reusit sa confirmam ca USR PLUS are maturitatea necesara sa ramana intr-un proiect fata de care nu exista alternativa in Romania. Romania nu are o alta alternativa reala. Asa, teoretic, putem imaginea tot felul de scenarii, dar in acest moment e un singur scenariu, acest guvern de coalitie, diferit de un guvern monocolor ca de fapt de aici au pornit toate problemele, care are ca principal obiectiv pandemia. Am reusit sa depasim criza. Nu a fost vorba de orgolii, vreau sa fiu foarte clar, au fost disfunctionalitati”, a declarat Dan Barna la TVR 1.

După conflictul din coaliție și depășirea acestuia printr-un nou acord între partidele de la guvernare, preşedintele Klaus Iohannis le-a cerut, miercuri, acestora, mai puţine dispute:  "Coaliţia de guvernare a trecut în aceste zile printr-un moment mai dificil (...) Le cer guvernanţilor mai puţine dispute şi mai mult dialog, mai puţină patimă politică şi mai multă responsabilitate, mai puţin orgoliu şi mai multă colaborare”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.