Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Barna: Realitatea ne arată că vom avea un val 4 al pandemiei. Voi propune parteneriat cu BOR ca partener pentru vaccinare

Inquam Photos / George Calin
Dan Barna

Liderul coaliției, Dan Barna, a declarat luni, că nu exisă altă variantă în afară de vaccinare pentru a nu trebui să fim puși în situația unor măsuri de prevenție prin care persoanele nevaccinane să aibă acces limitat în spațiile comerciale sau în zone neesențiale.

„Vom propune măsuri mai active prin care vaccinarea și în mediul rural și în cel urban, acolo unde sunt cifre foarte mici. Voi propune premierului ca în ședința de guvern să avem un dialog cu Biserica Ortodoxă și un parteneriat cu BOR ca partener pentru vaccinare”, a declarat Barna.

Barna a precizat că are încredere în înțelepciunea și a Părintelui Patriarh și a celorlați ierarhi ai BOR că este timpul să fie dat acest mesaj cu privire la necesitatea vaccinării.

„Românii să afle pe o cale alternativă, la fel de credibilă, cât de important e să ne vaccinăm pentru nu a trebui să intrăm într-o perioadă de care am crezut că am scăpat”, a mai precizat liderul colaiției.

Totodată, el a precizat că speră ca la ședințele de guvern să participe și coordonatorului campaniei de vaccinare, Valeriu Ghorghiță, pentru a vedea care sunt măsurile pe care le are în vedere.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.