Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baron local celebru, în spital. Care este starea sa

ambulanta3

Unul dintre cei mai cunoscuți baroni locali din țară a făcut atac cerebral şi a fost transportat de urgenţă la Spitalul Colentina din Bucureşti. Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Gorj Nicolae Mischie este în stare stabilă, sub tratament, a declarat managerul unităţii sanitare, Bogdan Andreescu.

"Pacientul este internat în Secţia Neurologie a Spitalului Clinic Colentina, în stare stabilă, sub tratament", a spus Bogdan Andreescu, pentru Mediafax.

Vezi şi: Unul dintre cei mai cunoscuți baroni a făcut atac cerebral

Nicolae Mischie a fost adus la Spitalul Colentina joi, fiind preluat cu un elicopter SMURD, de la Spitalul Judeţean din Târgu-Jiu, după ce a suferit un accident vascular cerebral. Potrivit unor surse medicale, Nicolae Mischie a fost internat miercuri noapte la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu-Jiu, iar joi, la solicitarea medicilor, a fost dus la spitalul din Capitală.

Nicolae Mischie, în vârstă de 70 de ani, a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj între anii 1996 şi 2004, perioadă în care a condus şi filiala judeţeană a PSD. Anterior, el a fost deputat de Gorj, în anul 2008 încercând, fără succes, să candideze pentru un nou mandat în Colegiul 6 din Târgu Jiu, colegiu câştigat apoi de Victor Ponta.

Mischie a fost încarcerat timp de un an şi două luni, fiind eliberat condiţionat în mai 2014. El avea o pedeapsă de patru ani de închisoare, fiind condamnat în martie 2013, de instanţa supremă, pentru luare de mită şi trafic de influenţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.