Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baron PSD: 80% dintre aleșii locali sunt penali

primar

Propunerile de la vârful PSD referitoare la demisia aleșilor locali suspectați de corupție, limitarea mandatelor aleșilor sau separarea funcțiilor politice de cele administrative generează nemulţumiri în teritoriu. Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, cataloghează iniţiativele de acest gen ca "prostii" şi "tâmpenii".

„Care e argumentul lor? Doar ca să estompăm această campanie, care am descoperit-o că este, din păcate, îndreptată împotriva primarilor a preşedinţilor de consilii judeţene, a tuturor. Ca şi cum aceştia sunt factorul dezastrului din România şi nu întreaga clasă politică, aşa cum a spus şi electoratul pe 16 noiembrie”, a declarat Constantinescu, pentru evz.ro.

Revolta lui Nicuşor Constantinescu ia amploare când aminteşte de propunerea de autosuspendare sau demisie din partid a aleşilor PSD care sunt cercetaţi pentru fapte de corupţie.  Acesta susţine că, dacă o asemenea măsură s-ar pune în aplicare, 80% dintre alşi şi-ar pierde funcţiile.

„Asta e o tâmpenie, pentru că eu consider că prezumpţia de nevinovăţie, în România, trebuie să funcţioneze. Cred că în clipa în care un coleg, sau eu, suntem condamnaţi definitiv şi irevocabil, este obligatoriu că trebuie să plec şi să îmi dau demisia şi din partid. Astea sunt aberaţii ca să dea satisfacţii... celor care vin cu asemenea afirmaţii. Eu nu le fac. Păi dacă acum ne dăm demisia, toţi preşedinţii de consilii judeţene, toţi consilierii care suntem cercetaţi penal, uitaţi-vă pe hartă... Am avea alegeri în 80% din judeţe. Asta ne trebuie nouă acum?”, mai afirmă Nicuşor Constantinescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.