Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baron PSD, suspendat din partid. UPDATE

PSD

În PSD se taie în carne vie, iar liderii care au probleme cu legea sunt "executaţi" pe loc. Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, a luat decizia, în urma discuţiilor cu liderii partidului, de a renunţa la funcţia de preşedinte PSD Timiş. În acest moment, acesta este suspendat din partid.

Informaţia a fost confirmată, pentru stiripesurse.ro, de unul dintre liderii marcanţi ai filialei PSD Timiş, Ilie Sârbu. "Da, Titu Bojin s-a suspendat din PSD. În momentul de faţă nu mai are nicio legătură cu partidul", a declarat Sârbu.

Locul lui Bojin în fruntea PSD Timiş ar putea fi luat de deputatul Sorin Grindeanu, preşedinte PSD Timişoara, sau deputatul Gheorghe Ciobanu. Preşedintele executiv al filialei, Adam Crăciunescu, director Romsilva, are şi el probleme cu legea, fiind anchetat în dosarul retrocedărilor ilegale de pădure, în care au fost arestaţi deputaţii Viorel Hrebenciuc şi Ioan Adam.

Titu Bojin este anchetat de DNA sub control judiciar, fiind suspectat de abuz în serviciu şi luare de mită. În acelaşi dosar au fost arestate alte cinci persoane, printre care şi consilierul judeţean Marcel Mihoc.

UPDATE: Contrar celor declarate de Ilie Sârbu, Titu Bojin susţine că nu şi-a dat demisia din partid... încă. "Nu mi-am dat nicio demisie, deocamdată, nu m-am suspendat din partid. Urmează să discut cu conducerea de la Bucureşti despre acest aspect. În cazul în care mă voi decide să demisionez, potrivit procedurii, ar trebui să înaintez cererea către conducerea centrală a partidului", a declarat Bojin, pentru presa locală.

Vezi şi: Cinci arestări în dosarul şefului CJ Timiş

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.