Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baronii PNL încearcă albirea lui Atanasiu: Contextul a fost de vină. E ceva uman...

petrache

Vechii exponenți ai baronilor din vechiul PNL încearcă să își revină din bubuiala care a urmat publicării de către stiripesurse.ro a unor stenograme care a pus la grea încercare sinceritatea unor angajamente luate la vârful vechiului PNL.

Citește și: Atanasiu și miza fuziunii PNL-PDL

Cea mai nouă încercare a reabilitare a lui Atanasiu e a secretarului general al vechiului PNL, Marian Petrache, el însuși baron de Ilfov și participant la întâlnirea de poveste de la Bistrița.

„A fost scos dintr-un context. Îmi pare rău că nu am apărut pentru că e ceva uman ca fiecare membru să se poziționeze pentru că mai e cineva care își dorește același lucru. Exact cum spuneam mai devreme, acum nu mai sunt 2 oameni care doresc să fie candidați, sunt 4-5 care își doresc să devină candidați, concurența e din ce în ce mai mare și prezența noastră a fost tocmai să le explicăm să nu uităm niciodată că adversarul nostru real nu este cel care concurează cu noi loial pe o posibilă candidatură, ci PSD. Acolo e adevărata bătălie. De-aia îmi pare rău că a fost tăiat și nu a fost dat și a fost scos din context, pentru că asta am spus la Bistrița și spun asta peste tot”, a mai  spus secretarul general al PNL.

stiripesurse.ro prezintă și dovada că a fost prezent la acea întâlnire și deci și în context și în afara lui esența e aceeași:

De menționat că declarațiile făcute de Marian Petrache în interviul dat pentru Lumini și Umbrea realizată de Dan Andronic a fost înregistrat înainte ca să se fi consumat Episodul de la Pitești unde vicepreședintele Teodor Atanasiu a fost împiedicat de participanți să își țină discursul și a fost huiduit la scenă deschisă pentru afirmațiile de la Bistrița:

Cu toate acestea Petrache se pare că a intuit unde se va bate monedă și a menționat sus și tare că premier desemnat rămâne și va fi Cătălin Predoiu, adică excat personajul desființat de Atanasiu la Bistrița în prezența lui și unde nu a părut deloc să îl contrazică.

”Niciodată nu a fost un partid și un om mai pregătit pentru guvernare cum sunt acum  PNL și Predoiu”, a spus Petrache, care a adăugat că cel mai mare risc pentru ţară va fi ca PNL să eşueze în actul de guvernare în cadrul interviului menționat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.