Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baronul Cozma si `alba-neagra` de Satu Mare

https://portalsm.ro/2015/11/adrian-cozma-votat-co-presedinte-pnl-satu-mare-din-partea-pdl/
adrian cozma

In urma rezultatelor foarte slabe de la alegerile parlamentare, organizatiei judetene PNL Satu Mare, I s-a atribuit un singur post de secretar de stat in cadrul Ministerului de Interne.

Urmarind numirile facute de presedintele intermar Adrian Cozma, in bunul spirit al unui baron in toata regula, incepe sa numeasca sinecuristii proprii si ai clicii lui apropiate, alungand toti oamenii de valoare din PNL Satu Mare.

Astfel in functia de secretar de stat din MAI, gireaza o persoana care nu a facut parte din PNL, dar al carui tata este membru fondator PRO Romania in judetul Satu Mare si un latifundiar apropiat subprefectului Radu BUD, iar ca si director de cabinet al acestui secretar de stat, l-a numit pe Victor Cernea, despre care se spune că este ”cel mai mare tradator” din organizatia PNL Satu Mare.

Una din cele mai rasunatoare numiri ale baronului Cozma, facute la institutiile de stat ale judetului, a fost ungerea ca director la Autoritatea Rutiera Romana, filiala Satu Mare si anume CIUL GHEORGHE, un personaj cunoscut ca jucator de “alba neagra” conform declaratiilor unui deputat cu surse credibile de informatii, in cadrul unei emisiuni televizate (VIDEO AICI). Despre acest personaj, nu exista nicio informatie (CV, declarative de avere, etc.) pe site-ul institutiei angajatoare, informatii care ar trebui sa fie publice, conform legislatiei in vigoare (poate chiar din dorinta de a ascunde trecutul dubios pe care l-a avut).

O alta numire controversata este cea a noului director de la Protectia Consumatorului, BREBAN VALENTIN, personaj urmarit penal, in perioada guvernarii PDL, pentru luare de mita si trafic de influenta.

Aceste numiri sunt doar o parte din persoanele pe care le promoveaza baronul Cozma in functiile de conducere ale institutiilor de stat, persoane cu un trecut dubios si vulnerabile la santajul lui Cozma de satisfacere a intereselor proprii sau a clicii din jurul lui.

Promovarea unor astfel de oameni face ca PNL Satu Mare sa piarda electorat si persoane de calitate din partid. Multe personalitati ale PNL Satu Mare s-au retras si nu vor sa isi asocieze imaginea cu astfel de personaje controversate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.