Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baronul Culiță Tărâță a lăsat Județul Neamț fără buget. UNPR și PNL se înțeleg de minune la a bloca un întreg județ

Culita Tarata

Dorința ascunsă era să treacă pe repede înainte bugetul pe 2014 al județului în forma dorită de el - adică toți banii pentru UNPR și o ciozvârtă pentru aliații de la PNL.

Social-democrații au contracarat rapid doleanțele baronului UNPR și au reușit să blocheze adotarea unui buget care potrivit jurnaliștilor din județ era croit clar pentru satisfacerea nevoilor apropiaților latifundiariului.

PDL și PP-DD au găsit că e nimerit să bage râca și mai tare între cele două tabere așa că s-au opus din principiu și ei manevrelor baronului chiar dacă potrivit informațiilor noastre au fost încercați cu niște cadouri bugetare.

Scandalul a luat o așa amploare încât a fost nevoie de intervenția premierului Victor Ponta și a vicepremierului Gabriel Oprea care i-au chemat la un arbitraj la București pe cei doi șefi - Culiță Tărâță, președintele UNPR Neamț și Ionel Arsene, președintele PSD Neamț.

În timp ce baronul Târâță refuză orice dialog cu presa neaservită și potrivit surselor din CJ Neamț, susține că are un spate tare la București în persoana vicepremierul Gabriel Oprea, liderul PSD susține că nu îl va lasă pe baron să trateze Neamțul ca pe propria firmă.

Liderul PSD Neamt, Ionel Arsene, a declarat pentru ȘTIRIPESURSE.RO ca va participa la arbitrajul de la centru, dar nu vrea sa auda de “interesele personale” ale lui Culita Tarata.

“Nu am nicio alianta cu PDL-ul la nivel de Consiliu Judetean sau in alta localitate din judetul Neamt. Daca proiectele initiate de consilierii judeteni PSD sunt votate si de consilierii PDL, eu nu ma pot opune si chiar ma bucur, inseamna ca ai nostril consilieri PSD isi fac treaba si proiectele pe care le initiaza sunt in interesul cetatenilor din judetul Neamt. Ce reclama UNPR-ul si cu PNL-ul sunt povesti”, a declarat pesedistul.

“Merg sa vedem ce reclama presedintele CJ, Culita Tarata, dar sa ne intelegem, Culita Tarata vrea sa conduca judetul Neamt singur, sa-si puna la dispozitie toate partidele politice. Nu exista asa ceva si nu se va intampla in judetul Neamt asta”, a avertizat liderul PSD Neamt.

“Interesele personale ale lui Culita Tarata nu ma intereseaza deloc”, a adaugat Ionel Arsene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.