Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baronul Nicușor Constantinescu a dispărut

NICUSOR CONSTANTINESCU

.. dar a dispărut. Reprezentanții Spitalului unde baronul de Constanța Nicușor Constantinescu este sub observație medicală în SUA susțin că acesta nu mai este internat la ei.

Nu este aici. Nu ştiu unde poate fi, dar nu este în spital, fizic. Poate a mai venit pentru o procedură, dar nu mai este aici. Domnul acesta nu mai este în spital de luna trecută”, spune reprezentantul Spitalului “John Hopkins” pentru Televiziunea Romănă citat de legal-news.ro

Politistii s-au dus in seara aceasta la Nicusor Constantinescu acasa, cu mandat de arestare. Asta chiar daca presedintele Consiliului Judetean Constanta se afla inca la tratament in SUA iar avocatii au depus la dosar o scrisoare din partea spitalului, care atesta ca Nicusor Constantinescu ar mai avea nevoie de cel putin doua saptamani de spitalizare.

Presedintele Consiliului Judetean Constanta a avut invoire pana pe data de 11 iunie din partea DNA pentru a urma tratamentul in afara tarii. Pentru ca nu a respectat acest termen, procurorii au cerut și obținut mandat de arestare pe numele lui.

Astazi, Tribunalul Bucureşti a admis cererea procurorulor DNA de înlocuire a controlului judiciar cu arestul preventiv pentru presedintele Consiliului Judetean Constanta,  Nicuşor Constantinescu. Magistraţii au emis mandatul de arestare pentru 30 de zile.  Decizia nu este definitivă, poate fi atacată cu contestaţie.

În cazul în care decizia va rămâne aceeași va urma foarte posibil eliberarea unui mandat de arestare internațională pe numele baronului de Constanța.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.