Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baronul PSD Marian Oprișan, LĂSAT fără permis pentru trei luni de zile: decizia aparține instanței

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Marian Oprișan

Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea, a rămas fără permis pentru trei luni de zile. Decizia a fost luată de judecători, după ce Oprișan a pierdut definitiv procesul cu Inspectoratul de Poliție Județean Buzău. Președintele CJ Vrancea a  contestat în instanță procesul verbal prin care i-a fost reținut permisul de conducere pe data de 29 noiembrie 2017.

Citește și: Victor Ponta a RĂBUFNIT de Ziua Copilului, din cauza REFUZULUI PNL de a crește alocațiile: Orban nu alocă bani, dar bea whiskey

"La vremea respectivă, maşina la volanul căreia se afla Oprişan a fost înregistrată de aparatul radar rulând cu 191 de kilometri pe oră, în afara localității Oreavu. “Cea mai mare viteză – 191 km/h a fost înregistrată de aparatul radar în cazul unui bărbat de 52 de ani, din Vrancea, depistat la volanul autoturismului pe DN2-E85, în afara localităţii Oreavu”, potrivit unui comunicat al IPJ Buzău. Procesul a durat aproape trei ani, iar decizia definitivă a fost dată pe data de 28 mai a.c. “Respinge apelul ca fiind nefondat. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în hotărârea judecătorilor. În anul 2014, Marian Oprișan a mai fost implicat într-un eveniment similar, pe raza comunei Nicolae Bălcescu, din județul Bacău. Deși a contestat în instanță, magistrații nu i-au dat câștig de cauză și l-au lăsat fără permis, printr-o decizie definitivă, în 2016, tot pentru o perioadă de 3 luni", scrie Vrancea24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.