Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Victor Ponta a RĂBUFNIT de Ziua Copilului, din cauza REFUZULUI PNL de a crește alocațiile: Orban nu alocă bani, dar bea whiskey

Facebook
Victor Ponta

Fost premier al României, Victor Ponta, liderul PRO România taxează dur refuzul PNL de a crește alocațiilor copiilor. Ponta face o retrospectivă a legilor promulgate de Iohannis pentru creșterea alocațiilor și arată că în afară de Orban, toți premierii au mărit veniturilor copiiilor.

"1 Iunie 2015 - Presedintele Iohannis promulga Legea privind dublarea alocatiilor pentru copii / Prim Ministrul Victor Ponta aloca banii necesari si incepe plata !

1 Iunie 2020 - Presedintele Iohannis a promulgat noua Lege privind dublarea alocatiilor pentru copii / Prim Ministrul Ludovic Orban NU aloca banii si NU plateste niciun leu copiilor ( in timp ce trage la Guvern un chef cu whiskey si tigari scumpe) !

2015 - Presedintele Iohannis cere repetat demisia Guvernului Ponta / 2020 - Presedintele Iohannis sustine neconditionat Guvernul Orban

Fapte - nu vorbe! Restul nu conteaza!

La multi ani tuturor copiilor si fericire parintilor / sa ne bucuram de ei - si sa-i invatam sa faca mereu diferenta intre bine si rau", scrie Ponta pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.