Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baronul puisor, condamnat la inchisoare

lacrimi de crocodil, baron

Baronul puisor, fost presedinte al CJ Dambovita, Florin Popescu a fost condamnat la 2 ani de inchisoare cu executare de ICCJ in prima instanta, ceea ce inseamna ca decizia nu este definitiva.

Deputatul Florin Popescu a fost este acuzat că a cerut administratorului unei firme aproximativ 70 de tone de pui, în valoare de peste 400.000 lei, pentru a le da cetăţenilor în campania electorală din iunie 2012, pentru a fi reales presedinte CJ Dambovita din partea PDL.

Citeste si: EXPLOZIV Ioan Oltean rupe tăcerea: 'Sunt victima unui sistem creat de partidul meu'

El aparasit insa PDL-ul pentru a se inscrie in PMP. S-a autosuspendat din aceasta functie cand au inceput problemele sale penal.

Iata minuta instantei:

În baza art. 13 din Legea nr. 78/2000 cu aplicarea art. 5 C. pen., condamnă inculpatul POPESCU FLORIN AURELIAN la pedeapsa de 2 ani închisoare şi 2 ani pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 64 lit. a şi lit. b C.pen. anterior, pentru săvârşirea infracţiunii de folosire a influenţei sau a autorităţii de către o persoană cu funcţie de conducere într-un partid, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite. Conform art.71 C. pen. anterior, interzice inculpatului exerciţiul drepturilor prevăzute de art. 64 lit. a şi lit. b C. pen. anterior, ca pedeapsă accesorie. Constată că numitul Ghaziri Rami nu are calitate de persoană vătămată în cauză. Respinge ca nefondată cererea formulată de numitul Ghaziri Rami, de restituire a sumei de 485.500 lei. În baza art. 118 lit. e C. pen. anterior, dispune confiscarea sumei de 485.500 lei de la inculpatul Popescu Florin Aurelian. Obligă inculpatul la plata sumei de 5000 lei, cheltuieli judiciare către stat. Onorariul translatorului de limba franceză desemnat pentru numitul Ghaziri Rami se suportă din fondul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Cu drept de apel în 10 zile de la comunicare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.