Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Barza care a sfidat un ministru

barza

Povestea berzei din localitatea Schitu Golesti, care a facut deliciul presei si a devenit virala pe internet, continua o saptamana mai tarziu cu noi provocari. Totul a pornit de la reclamatia unui cetatean care nu avea liniste din cauza berzei de 21 de ani. Ministrul Mediului Gratiela Gavrilescu a luat problema in mainile ei si a dat un ordin de ministru sa fie mutat cuibul.

Tinand cont inclusiv de punctul de vedere al Academiei Romane, specialistii s-au deplasat la fata locului sa mute cuibul berzei 600 de mestri mai incolo de stalpul ales de ea. Problema este ca noua casa oferita de Guvern nu este pe placul berzei. Ea revine la stalpul ei, in ciuda faptului ca nu mai este cuibul de gasit acolo.

„Săraca stă de aseară acolo. Vai, tot pe acelaşi stâlp”, spune o femeie.

De când a venit barza, localnicii stau cu sufletul la gură şi-i urmăresc orice mişcare. Nedumerită că a rămas fără cuib, pasărea s-a aşezat pe stâlpul pe care îl considera „casă” şi acolo a rămas.

„Supărată, amărâtă. Bine, ăsta e bărzoiul. Barza vine după, că a venit ăla primul, să aranjeze, şi acuma, supărat, plângea. Plânge și lumea, plânge și el”, spune un bărbat, potrivit Digi 24.

Localnicii asteapta acum sa vada ce se va intampla cu pasarea. Cei care se afla in apropierea noului cuib stau cu sufletul la gura barza si sunt nerabdatori ca ea sa isi faca aparitia. Cei care locuiesc in apropierea stalpului unde era inainte cuibul berzei regreta ca acesta a fost distrus si se tem sa nu le aduca ghinion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.