Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bașcanul Găgăuziei a rămas blocată în Tel Aviv! Evghenia Guțul a plecat în Israel pentru a primi noi indicații de la Ilan Șor

Facebook
Evghenia Guțul Ilan Sor

Bașcanul Găgăuziei, regiune autonomă din Republica Moldova, Evghenia Guțul, a rămas blocată în Israel, după ce l-a vizitat pe Ilan Șor pentru a primi noi indicații.

Potrivit surselor Deschide.MD din cadrul Poliției de Frontieră, Guțul urma să ajungă astăzi la Chișinău, însă din cauza războiului, traficul aerian a fost dat peste cap, iar bașcanul a rămas blocată la Tel Aviv.

Sursele noastre din cadrul fostului Partid „ȘOR” au menționat că după acest caz, s-a luat în calcul posibilitatea revenirii lui Guțul la Chișinău cu o rută aeriană, pe care oligarhul fugar ar urma să organizeze pentru a aduce în R.Moldova un nou grup de moldoveni, cu scopul de ași face publicitate politică.

De menționat că Evghenia Guțul a plecat la Istanbul la data de 19 octombrie. În Turcia, bașcanul a participat la mai multe evenimente organizate pe platforma Uniunii municipalităților din lumea turcă, după care a plecat spre Israel, pentru întrevedere cu Ilan Șor, condamnat penal în R.Moldova la 15 ani de închisoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.