Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baschet masculin: Dinamo-Ştiinţa anunţă cinci cazuri pozitive la COVID-19

minge de baschet

Echipa masculină de baschet Dinamo-Ştiinţa Bucureşti a anunţat, joi, existenţa a cinci cazuri pozitive la COVID-19, înaintea participării în turneul preliminar al Cupei României.

''Joi, 15.10.2020, în urma testării echipei în vederea participării la turneul preliminar al Cupei României, au fost diagnosticate 5 cazuri pozitive COVID-19, dintre care 4 în rândul jucătorilor şi 1 în rândul staff-ului tehnic'', a transmis echipa pe Facebook.

Dinamo precizează că va urma procedurile impuse de DSP, pentru a determina dacă este sau nu posibilă participarea echipei la evenimentul care trebuia să înceapă sâmbătă 17 octombrie.

Toate cele patru echipe participante săptămâna trecută la Memorialul ''Elemer Tordai'', la Sibiu, au anunţat infectări cu noul coronavirus. CSU Sibiu a anunţat miercuri două cazuri pozitive, U-BT Cluj, opt, iar CSO Voluntari a anunţat miercuri că are nouă cazuri pozitive, la care s-au adăugat joi alte şase.

CS Voluntari a câştigat, joia trecută, ediţia a 12-a a Memorialului ''Elemer Tordai'' la baschet masculin, după ce a învins-o în finală pe Dinamo-Ştiinţa Bucureşti cu 93-89, în Sala Transilvania din Sibiu.

Dinamo-Ştiinţa urmează să evolueze în Grupa A a Cupei României, în Arena de Baschet din Bucureşti, alături de U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, BCMU FC Argeş Piteşti şi CSM Galaţi.

CSU Sibiu a anunţat, joi, că refuză să mai organizeze turneul preliminar al Cupei României, după ce a fost acuzat de CSO Voluntari de deficienţe de organizare la turneul Memorial ''Elemer Tordai'', în urma cărora s-au înregistrat mai multe cazuri de infectare cu coronavirus.

BC CSU Sibiu trebuia să organizeze în perioada 17-20 octombrie meciurile din Grupa C a Cupei România, cu participarea echipelor SCM Timişoara, CSO Voluntari şi CSM Tg. Jiu.

Preşedintele Federaţiei Române de Baschet, Horia Păun, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că nu se ia în discuţie amânarea sau anularea turneelor preliminare ale Cupei României la baschet masculin, programate între 17 şi 22 octombrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.