Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baschetbalistul Thomas Heurtel a ajuns la Barcelona cu un zbor comercial

https://www.marca.com/en/more-sports/opinion/2020/12/23/5fe35a71ca47415b218b45c4.html
thomas heurtel

Baschetbalistul Thomas Heurtel a ajuns la Barcelona cu un zbor comercial, după o escală de trei ore la Lyon. El a fost lăsat la Istanbul de FC Barcelona, după înfrângerea suferită împotriva formaţiei Anadolu Efes (86-79) în Euroliga, potrivit news.ro.

Potrivit presei catalane, conducătorul de joc Thomas Heurtel, 31 de ani, 75 de selecţii în naţionala Franţei, aflat la Barcelona din 2017, a fost împiedicat să urce, marţi seară, în avionul de întoarcere în Spania, ​​deoarece clubul catalan i-a reproşat faptul că şi-a negociat în secret plecarea la rivala Real Madrid.

Citește și: 'Am adus 300.000 de euro pentru campania din 2009-Situația mea și a soțului permitea', a spus Udrea în fața instanței -A explicat că nu știe nimic despre fapte

Conform eurohoops.net, Heurtel nu urma să joace cu Anadolu Efes, el însoţindu-şi echipa pentru a discuta despre un transfer la Fenerbahce, la schimb cu un alt jucător francez, Leo Westermann. Baschetbalistul Barcelonei a fost abandonat după ce oficialii catalani au aflat că el de fapt negocia cu Real Madrid, care caută un înlocuitor pentru argentinianul Facundo Campazzo, plecat în NBA, la Denver Nuggets.

FC Barcelona a emis, miercuri, un comunicat, în care susţine că jucătorul nu a fost neglijat şi i s-au oferit toate condiţiile la Istanbul, cazare şi bilet de avion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.