Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu, anunț-șoc în Parlament: Mai candidez o dată la președinție

basescu rade

Traian Băsescu face spectacol în parlament, cu ocazia votului pe înființarea comisiei de anchetă a alegerilor din 2009. Fostul președinte i-a atenționat pe parlamentară că ar putea candida pentru un nou mandat la Cotroceni, iar Iohannis ar putea fi nevoit să-cedeze locul lui Geoană.

„Aveți obligația, dacă vreți să fiți cinstiți, să începeți cu reevaluarea proceselor verbale din secțiile de votare. Dacă se poate, v-aș ruga să nu ajungeți la concluzia că domnul Geoană este președinte. L-ați pune într-o situație stânjenitoare pe domnul Iohannis, care ar trebui să plece la Sibiu până își face ăsta mandatul”, a declarat Băsescu.

Într-o a doua intervenție de la tribuna Parlamentului, Băsescu a revenit cu o atenționare. „Aș vrea să vă atenționez că, dacă în urma acestui raport il faceți presedinte pe Geoană, am dreptul să mai candidez o dată”, a afirmat fostul președintele.

De asemenea, Băsescu le-a cerut pesediștilor că nu o mai amenințe pe Raluca Turcan cu renunțarea la trocul dintre PSD și PNL pe funcția de vicepreședinte al BNR dacă nu votează înființarea comisiei de anchetă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.