Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu, atac DUR la Kovesi: 'Să se autosuspende! S-ar putea să apară nişte valize de bani'

Într-o intervenţie telefonică la România TV, fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a spus că şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, ar trebui să se autosuspende din funcţie din cauza suspiciunilor care planează asupra lucrării sale de doctorat în drept.

Citeşte şi: AUTODENUNȚUL original al lui Sebastian Ghiță depus la Parchetul General / DOCUMENT

"În 2011, dna Kovesi s-a dus la Timişoara să-şi susţină teza de doctorat cu un întreg alai, în frunte cu domnul Coldea, cu domnul Maior.

Ştiam din 2014 de acest plagiat, dar între timp apăruse o lucrare, semnată de Mihnea Costoiu,  care respingea oficial acest lucru.

În 2016, Codruţa Kovesi şi-a permis să ridice telefonul de convorbiri operative şi să sune un demnitar înalt al statului român, ameninţând că vor fi arestări dacă se va continua analiza tezei sale de doctorat.

Este mai degrabă o reacţie la faptul că Kovesi, Coldea şi alţii încearcă să elimine pe cineva care ştie din substraturile statului. S-ar putea să aibă surprize. Poate vor apărea şi alte acuze, cum ar fi valize de bani sau spălări de bani.

Ar trebui să se autosuspende din funcţie. E timpul să aflăm dacă în fruntea DNA se află o impostoare sau o doctorandă în drept", a spus fostul preşedinte.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.