Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu, atac violent la Ponta: 'A găsit formula să devină un nimic'

basescu ponta

Declarațiile lui Victor Ponta, de duminică seara, de la RTV, l-au enervat la culme pe Traian Băsescu. Fostul președinte lansează un atac violent la fostul premier, ca în „vremurile bune” în care se războiau pe ruta Cotroceni-Victoria.

Traian Băsescu afirmă că Ponta minte când susține că românii din diaspora au generat artificial cozile de la alegerile din noiembrie 2014.

„Numele Ponta este un sinonim pentru mitoman! Rar avem parte să aflăm definiția mitomanului în politică. Victor Ponta a afirmat, nici mai mult nici mai puțin, că, la alegerile prezidențiale din 2014, s-au format cozi pentru că românii din străinătate s-au așezat la coadă de 3-4 ori pentru a crea impresia falsă că nu pot vota. Pe mine, această afirmație mă convinge că acest mitoman, gata să acuze mincinos sute de mii de români de înșelătorie, vrea să își construiască un viitor în politică la fel cum și-a construit și trecutul, adică prin minciună”, scrie Băsescu pe Facebook.

Vezi și: Ponta nu uită anul 2014: Acuzații grave la adresa românilor din diaspora

Fostul președinte a fost deranjat și de afirmația lui Ponta cu privire la riscul unor mișcări de stradă de tip „maidan”.

„Mai mult, mitomanul afirmă nonșalant că înscenarea cozilor realizată de românii din diaspora a avut ca scop destabilizarea României la fel ca în Ukraina. Măi mitomanule, România nu a fost nici o clipă în pericol de ukrainizare din cauza deciziei tale, a lui Dragnea și a lui Corlățean de a-i împiedica pe românii din străinătate să voteze. Și ți-o spun eu, care, la acea dată, eram Președintele României. În sfârșit, mitomanul Ponta a găsit formula să devină ceea ce merită să fie el în politică, adică să devină un nimic”, mai scrie Traian Băsescu.

Vezi și: Se pregătește o fraudă electorală în Diaspora? Ce urmăresc modificările MAE

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.