Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu, declaraţii incredibile la adresa lui Cioloş

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu a făcut declaraţii incredibile la adresa lui Dacian Cioloş. Dacă în urmă cu doar o zi făcuse praf noul cabinet, acum fostul şef al statului şi-a schimbat poziţia.

"Este clar că premierul Dacian Cioloş nu putea să cunoască toată echipa. (...) Ce apreciez la Cioloş este capacitatea de a reveni. Gândiţi-vă că un ministru cu o prestaţie sub orice critică ar fi fost desemnat de PSD într-un Guvern PSD. Vă asigur că, dacă primea votul PSD, nu se uita la realităţile publice. Premierul desemnat a avut curaj şi decenţa să revină asupra a două nominalizări până acum, ceea ce arată că este un om responsabil", a spus Băsescu la postul B1 Tv.

Citeşte şi: Elena Udrea face praf guvernul lui Cioloş: 'E o încropeală'

El a susţinut că retragerea celor două propuneri de miniştri pentru Justiţie şi Sănătate arată că Dacian Cioloş este determinat să aibă un cabinet bun. "Acest lucru pe mine mă impresionează", a afirmat preşedintele MP.

Băsescu a susţinut că programul prezentat de Dacian Cioloş nu poate fi acceptat ca un program de guvernare, apreciind că este o listă de deziderate scrise de miniştri propuşi.

"Am convingerea că premierul Dacian Cioloş este capabil să preia semnalele publice şi să îmbunătăţească lucrurile. Sincer să fiu cred că aici a fost o eroare de management al timpului", a afirmat preşedintele MP.

Citeşte şi: Dâncu vrea scumpirea căldurii

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.