Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu, explicații despre întâlnirea cu Udrea

Basescu explicatii despre intalnirea cu Udrea

Fostul președinte Traian Băsescu neagă faptul că s-ar fi întâlnit luni seara cu Elena Udrea, avocatul acesteia  și Dorin Cocoș, după ce Antena 3 a prezentat marți, 6 octombrie, imagini în acest sens. Potrivit Antenei 3, întâlnirea ar fi avut loc după ce postul tv a făcut dezvăluiri referitoare la retrocedarea parcului IOR.

Băsescu recunoaște, pe contul său de Facebook, că într-adevăr s-a întâlnit cu Elena Udrea, dar nu în 5 octombrie, ci în 29 septembrie. Mai mult, susține fostul președinte, la întâlnire nu a participat avocatul Elenei Udrea și nici Dorin Cocoș, ci doar patronul localului în care domnia sa a servit masa.

„Cel cu bască era Mihai Gîdea sau minciuna ca mod de viață. Marți seara, la Antena 3, Răspopitul prezintă un filmuleț în care după mintea lui se văd Elena Udrea, avocatul Elenei Udrea, Dorin Cocoș și eu, pretinzînd că ne-am întîlnit luni seară, în regim de urgență, după „dezvăluirile” (eu spun minciunile) prezentate chiar în emisiunea sa.

Minciunile :

1. Filmulețul a fost făcut pe 29 septembrie și nu pe 5 octombrie cînd m-am “speriat” de dezvăluirile (minciunile) Răspopitului . Pur și simplu am servit masa ;

2. Cel pretins a fi avocatul doamnei Udrea este patronul localului ;

3. Cel pretins a fi Dorin Cocoș sigur nu este Dorin Cocoș. Ce-ar fi să „recunosc” că era Mihai Gîdea ?”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.