Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu: Oprea a trădat PSD. Nu i se potrivește funcția de Premier

basescu oprea

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri, ca la votul din Parlament privind nominalizarea lui Mihai Razvan Ungureanu la sefia SIE, UNPR 'si-a tradat aliatul' din alte interese decat interesul national.

"Nu mi s-a parut corect ca aliat. Daca dorea sa serveasca interesul national se batea sa se faca autostrazi, nu la o numire cand serviciul mergea foarte bine si cu Predoiu (...) El si-a tradat aliatul, punct. Nu poti sa folosesti interesul national pentru orice blestemăție poți să faci (...) Hai, las-o incolo, nu sta interesul national intr-o singura numire (...) Si-a tradat partenerul din alte interese altele decat interesul national", a declarat Basescu, la Gandul Live, despre Gabriel Oprea.

Intrebat daca i se potriveste functia de Premier, Basescu a spus despre Gabriel Oprea: "Nu, categoric. Daca are o zona in care poate fi util e cea de securitate nationala. Sa-l cocoti in furnctea Guvernului e o exagerare pentru ca n-are cunostinte economice (...) din economie nu intelege nimic"

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.