Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu râde de negocierile dintre Viorel Hrebenciuc și Dan Șova

Președintele Traian Băsescu s-a arătat amuzat de negocierile dintre Viorel Hrebenciuc și Dan Șova, care apar în stenogramele DNA. Cu toate acestea, Băsescu își arată admirația față de Hrebenciuc, despre care spune că este unul dintre cei mai buni negociatori politici pe care i-a întâlnit.

"Te ia și râsul când vezi astfel de discuții. Hrebenciuc îi spune lui Șova că-l face președinte, dacă scoate legea amnistiei.

E penibil! Asta ne arată cât de jos au ajuns partidele! S-au depreciat foarte mult partidele, de când am plecat eu din partid, în 2004 (...) Viorel Hrebenciuc este eminența cenușie despre care se spune. Este omul care aranjează majorități la moțiuni de cenzură, amendamente la legi și, din ce știu eu, are cea mai bună relație cu UDMR.

Are o capacitate de negociere formidabila. Poate aranja voturile la motiune, la amendamente, la legi, are cel mai bun dialog cu UDMR. Cred ca asa a picat Ungureanu. Acolo am gresit de 2 ori. o data aducand direct din functia SIE in functia de prim un om, avea nevoie de o perioada de aerisire, ei raman in functie si dupa 50 de ani acesti sefi SIE. Apoi un tehnocrat nu poate conduce un guvern, trebuie sa fie dintr-un partid”, a spus Băsescu despre Hrebenciuc.

Citeste si: SURSE - Decizie majoră luată de DNA în Dosarul retrocedărilor şi în Dosarul Şova-Hrebenciuc

Ponta, declaraţie surprinzătoare: Mă bucură foarte mult anchetele DNA

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.