Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Basescu: România nu este o ţară ideală, înca avem un nivel ridicat al birocraţiei

basescu1

"România nu este o tara ideala, cum dumneavoastra stiti si trebuie sa recunoastem ca înca avem un nivel ridicat de birocratie. Înca sunteti nevoiti sa stati în fata unui aviz pe care un functionar sau altul îl întârzie, dar vreau sa va asigur ca statul român face eforturi pentru a scapa de aceasta birocratie. Nu considerati ca acest fenomen este unul care se va perpetua", a spus Traian Basescu, apreciind "eficienta în crestere a strucuturilor care apara interesul public, a sistemului juduciar în România".

Presedintele Basescu a tinut sa mai mentioneze ca "banii europeni sunt o resursa care este la dispozitia tuturor oamenilor de afaceri care au firme înfiintate pe teritoriul României, si care nu sunt bani putini".

"În afara de cei circa 20 de miliarde pe care îi mai putem cheltui din bugetul pe 2007-2013, alte 40 de miliarde au fost alocate pentru perioada 2014-2020. Deci, sunt 60 de miliarde de euro, cea mai mare parte a lor destinata investitiilor. Este o suma atractiva în orice tara si care poate stimula gândurile de investitii ale oricarui om de afaceri", a aratat seful statului.

Presedintele Traian Basescu a participat, joi, în cea de-a doua zi a vizitei de stat în Republica Turcia, la Forumul economic româno-turc pentru investitii si comert.

În programul ultimei zile a vizitei sefului statului român în Turcia se mai afla o vizita la Platforma de productie a Corporatiei pentru Industriile Aerospatiale din Republica Turcia (TAI) precum si vizitarea Centrului national de simulare pentru instruirea pilotilor, pentru avioanele de lupta F-16.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.