Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu, 'SPIRITUAL': Acum se formează sintagma ești cu Cioloș sau ești corupt

inquamphotos.com / Octav Ganea
traian basescu

Fostul președinte a discutat despre platforma lansată de actualul premier Dacian Cioloș și despre poziționarea sa privind campania electorală ce stă să înceapă pentru alegerile parlamentare din decembrie.

Traian Băsescu povestește un EPISOD care-i poate ÎNCHEIA cariera lui Dacian Cioloș

"Știu întotdeauna ce vreau de la politică, atunci când am ocazia să obțin de la politică ceea ce îmi propun.  În mod cert PMP intră în Parlament, vă asigur, dacă așa va fi să fie așa vom face, vom negocia o majoritate. În niciun caz opțiunea mea nu ar fi către stânga. PMP, aduceți-vă aminte, înainte de locale a fost respins cum mult aplomb de doamna Gorghiu și de alți lideri liberali și după se plângeau că au pierdut 4 Consilii Județene. Le-au pierdut pentru că domniile lor au spus nu ne interesează PMP. Nu i-a interesa, noi a trebuit să valorificăm voturile primite.

Acum, într-adevăr, se formează sintagma ești cu cioloș sau ești corupt. Una din două, ăsta este mesajul care funcționează și din păcate inclusiv intituțiile statului l-au preluat, și când vedeți diverși mari șefi de instituții tot aceeași este abordarea. Toți au cam devenit niște propagandiști. În ideea dacă nu ești cu Cioloș, ești corupt, ești cu Cioloș chiar nu ești deloc, ba mai mult ți se găsesc diverse calități" a afirmat fostul președinte Traian Băsescu, la B1 Tv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.