Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Băsescu, un nou comentariu ACID: '"Daddy, e groasă (MĂ) cu Vâlcov...'

basescu dragnea

Fostul preşedinte Traian Băsescu iese la înaintare cu un nou comentariu acid, după ce Darius Vâlcov a fost condamnat în primă instanţă la 8 ani de închisoare. Şi de această dată, mesajul îi este adresat tot preşedintelui PSD, Liviu Dragnea.

"Daddy, e groasă (MĂ) cu Vâlcov
Dragnea, înţelege că menţinerea lui Darius Vâlcov în funcţia de consilier de stat în aparatul de lucru al premierului nu este posibilă. Este adevărat că această condamnare la 8 ani de închisoare pentru corupţie nu este definitivă, dar standardele politice într-un stat democratic nu mai permit menţinerea lui Vâlcov în funcţie.
Dragnea, cât rău crezi că mai poţi face României în lupta fără limite pentru puterea ta, pentru demolarea şi subordonarea instituţiilor ţării şi împotriva României ?
Daddy, eu cred că se termină prost cu foamea ta pentru putere absolută exercitată neconstituţional şi împotriva intereselor României.", a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Citeşte şi: Liderul PSD, atac DUR după INTERZICEREA lui Tudorel Toader în Parlamentul European: 'Dacă era ministru german era lăsat să vorbească?' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.