Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Basistul Doug Lubahn, care a colaborat la trei albume The Doors şi care a refuzat să se alăture trupei pe termen lung, a murit la vârsta de 71 de ani

wikipedia.org
the doors

Basistul Doug Lubahn, care a colaborat la trei albume The Doors şi care a refuzat să se alăture trupei pe termen lung, a murit pe 20 noiembrie, la vârsta de 71 de ani, potrivit site-ului ultimateclassicrock.com, anunță news.ro.

Citește și: Rareș Bogdan a găsit soluția salvatoare pentru PSD: ‘Dați-le o șansă să vă scoată din noroi!’

El a putut fi auzit pe albumele "Stranger Days" din 1967, "Waiting for the Sun" din 1968 şi "Soft Parade" din 1969, înainte de a colabora cu alţi artişti, precum Pat Benatar, Billy Squier şi Ted Nugent.

"Condoleanţele familiei, prietenilor şi fanilor lui Doug Lubahn", este mesajul publicat pe contul de Twitter al formaţiei. "Doug a avut contribuţii semnificative pentru genul rock 'n' roll şi în special pentru The Doors. ... #RIP, Doug".

Citește și: Condamnat pentru tentativă de omor! Cine e, în realitate, bărbatul care a fugit din Secția de Poliție Caracal?! IPJ Olt ia la control polițiștii

Chiar dacă formaţia nu a avut un basist permanent, exista o tradiţie de a folosi acest instrument în albumele sale pentru că compoziţiille la clape ale lui Ray Manzarek nu aveau un impact atât de mare în timpul înregistrărilor. Lubahn lucra deja cu ei atunci când i s-a cerut să fie membru al trupei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.