Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BĂTAIA dintre Mihai Goţiu și Mirel Palada a ajuns la un nou episod: Ce a obținut, de la medici, senatorul USR / FOTO

captura b1TV
bataie mirel palada

Senatorul USR, Mihai Goţiu, implicat într-un incident cu Mirel Palada, care l-a agresat în studioul B1 TV, anunţă că şi-a ridicat joi certificatul medico-legal şi că nu renunţă la plângerea penală făcută împotriva fostului purtător de cuvânt al Guvernului Ponta. El spune că va ajunge curând la Parchet, urmând ca procurorii să înceapă urmărirea penală.

"Domnule Palada, ne vedem la tribunal! Astăzi am ajuns la IML de unde mi-a fost eliberat Certificatul Medico-Legal care face dovada agresiunii lui Mirel Palada. Apoi am mers cu certificatul şi l-am depus la Poliţia Sectorului 1 Bucureşti (unde am depus şi plângerea penală pentru ultraj, pe data de 14 septembrie). De aici, certificatul va fi expediat la parchet (sper că a şi fost trimis între timp) şi, din acest moment, nu mai există niciun motiv pentru procurori să mai amâne începerea urmăririi penale”, a scris Mihai Goţiu pe pagina de Facebook.

Citește și: Ministrul Muncii a recunoscut! Ce s-ar putea întâmpla cu salariile angajaților dacă se vor muta contribuțiile pe angajat

Senatorul USR a adăugat că nu îşi va retrage plângerea penală şi nu ia în calcul nici varianta împăcării celor două părţi.

"Pentru că e necesar ca politicienii să-şi asume răspunderea acţiunilor lor şi pentru că cetăţenii români trebuie să-şi recapete încrederea în Justiţie”, a subliniat Goţiu.

Citește și: Noi dezvăluiri despre Liviu Dragnea: Ce salariu are, de fapt, liderul PSD

Senatorul USR a anunţat, în urmă cu aproximativ o lună, că va depune plângere la Poliţie, după ce a fost lovit de către Mirel Palada în pauza publicitară a unei emisiuni a postului de televiziune B1 TV.

Mihai Goţiu şi Mirel Palada au avut schimburi dure de replici în prima parte a emisiunii, iar după pauza publicitară moderatoarea a anunţat incidentul, emisiunea continuând fără prezenţa celor doi.

Citește și: Un renumit lanț de magazine second-hand din Olanda vine în România: Ce produse va vinde

.
content-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.