Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BĂTAIE cu săbii, bâte și lopeți, în orașul condus de primarul PNL care candidează pe listele liberalilor la europarlamentare - VIDEO

Bătaie ca în Vestul Sălbatic în orașul Balș, din județul Olt, condus de Teodosescu Mădălin – Ady, liberalul care ocupă poziția 16 pe listele PNL la europarlamentare. Mai multe persoane s-au bătut, luni, cu lopeți, în curtea unui supermarket Lidl, unul dintre scandalagii având un pistol, iar altul sabie. În urma incidentului, doi oameni răniți au fost duși la Spitalul din Slatina. Polițiștii au stabilit că a fost vorba de un conflict spontan.

Poliția Olt a fost sesizată prin apelul de urgență la 112 despre scandalul din curtea supermarketului din Balș, acolo oamenii legii identificând cinci persoane care au participat la bătaie.

Citește și: Reușită pentru Gigi Becali! Ce promisiune i-a făcut fina sa, Gabriela Firea

Potrivit polițiștilor din cadrul Poliției Olt, candalul ar fi izbucnit spontan și nu ar fi vorba de o reglare de conturi.

„La fața locului au fost poliști de la ordine publică care au intervenit pentru aplanarea conflictului. Până la acest moment au fost identificați și legitimați cinci bărbați, implicați în conflict. Din primele cercetări a fost un conflict spontan. Poliștii din Balș continuă audierile pentru a stabili toate persoanele implicate. A fost deschis dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și pentru folosirea fără drept de obiecte periculoase. Având în vedere că două persoane sunt la Spitalul din Slatina pentru investigații suplimentare, polițiștii așteaptă concluzia medicilor legiști pentru a stabili și tipul de infracțiune de lovire contra persoanei”, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, Alexandra Dicu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Olt.

Citește și: Lansarea de carte a președintelui este sabotată de PSD! Mișcarea neașteptată a partidului

Primele cercetări arată că bărbații aveau asupra lor lopeți pentru că se întorceau de la muncă.

Oamenii legii spun că bărbatul care avea asupra sa un pistol nu ar fi folosit arma, ci i-a picat din buzunar, iar în cazul celui care avea sabie, cercetările au stabilit că arma nu era tăioasă.

În acest caz a fost deschis dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și pentru folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Citește și: Vești bune! Angajații vor putea avea parte de majorări salariale – Cine sunt beneficiarii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.