Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bătaie de joc a RATB: Ce s-a întâmplat cu stațiile ”Colectiv”

RATB a comis o gafă imensă, iar acum încearcă să o rezolve. La aproape trei luni de la tragedia din clubul Colectiv, stațiile RATB ale căror nume au fost schimabate în semn de omagiu pentru victimele incendiului de pe 30 octombrie, au revenit la denumirile inițiale.

La scurt timp după drama din clubul bucureștean, RATB a anunțat că stația "Pasaj Mărășești", aferentă liniilor de tramvai 23 și 27, de pe bulevardul Mărășești, precum și stația "Pasaj Mărășești", aferentă liniei 312 de autobuze de pe Splaiul Independenței, urmau să poarte numele "Colectiv". Acum însă, o singură stație se mai numește ”Colectiv”, celelalte revenind la denumirile inițiale. Reprezentanții RATB susțin că decizia a fost luată în urma reacțiilor negative ale călătorilor.

Citeşte şi: Șoferii cu mașinile distruse din cauza pomilor picați își vor primi banii fără proces / VIDEO

"După tragedia din Clubul Colectiv, în atmosfera de emoție din perioada imediat următoare, am primit sugestii din partea unora dintre călătorii noștri ca o stație RATB să poarte numele Colectiv, în memoria tinerilor care și-au pierdut viața în nefericitul eveniment. (...) La scurt timp după apariția comunicatului de presă, au urmat reacțiile, unele pro altele contra, așa cum este firesc. Însă am constatat că opiniile critice erau numeroase și vehemente, fapt ce necesită fie o explicație, fie o altă măsură. În acest context, am considerat că este bine să cautăm o soluție prin care să ajungem la un compromis, astfel încât să nu lezăm sensibilitatea celor care doreau ca stațiile să rămână cu vechea denumire, în memoria ostașilor căzuți pe câmpul de luptă la Mărașești, dar să avem și o stație cu denumirea 'Colectiv'. A fost aleasă de această data stația 'Dâmbovița', amplasata pe Splaiul Independenței, pe traseul liniei de autobuze 312. Prin urmare, stațiile 'Pasaj Mărășești' au rămas cu vechea denumire, iar stația 'Dâmbovița' poartă denumirea 'Colectiv', începand din data de 23.12.2015", se arată într-un răspuns transmis de RATB, potrivit celor de la ziare.com.

Citeşte şi: Laura Codruța Kovesi a dat lovitura: Ce a primit șefa DNA

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.