Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Șoferii cu mașinile distruse din cauza pomilor picați își vor primi banii fără proces / VIDEO

www.b365.ro
copac cazut masina zapada

Bucureștenii din sectorul 4 care s-au ales cu maşinile distruse de copacii doborâţi de viscol ar putea primi despăgubiri de la primărie, fără să mai meargă în instanţă. Este o propunere a primarului, care mai aşteaptă doar aprobarea Consiliul Local. Peste 130 de maşini au fost distruse în tot Bucureştiul din cauza copacilor puşi la pământ de viscolul puternic din weekend.

Citeşte şi: Laura Codruța Kovesi a dat lovitura: Ce a primit șefa DNA

Oficialii primăriei sectorului 4 vor să rezolve problema despăgubirilor mai repede şi fără cheltuieli de judecată. „Cetăţeanul se va adresa poliţiei locale sau rutiere care constată avaria şi cauza avariei, se face evaluarea pagubei pe care colegii de la departamentul legal din primărie şi apoi faza a treia despăgubirea”, explică Daniel Băluţă, primarul sectorului 4.

Citește și: Gigi Becali, probleme mari: Va fi DUS CU MANDAT

Pentru ca această variantă să fie pusă în practică, este nevoie de o hotărâre aprobată de Consiliul Local, decizie ce ar putea fi luată peste câteva zile. „Este o idee pentru a iniţia un proiect de lege menit să soluţioneze aceste probleme şi nu să-i pună pe oameni să dea în judecată primăria, să piardă mult timp”, mai spune Daniel Băluţă, primarul sectorului 4. Iar soluţia propusă de primăria sectorului 4 ar putea fi aplicată şi de ceilalţi edili. Deocamdată, cei păgubiţi trebuie să urmeze regulile actuale, spun cei de la Digi 24.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.