Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BĂTAIE de joc! O tânără beată și drogată a MINȚIT că a fost răpită: zeci de polițiști au căutat-o DEGEABA

Se întâmplă în România, unde alertele false la 112 curg, iar legea e prea blândă. Oamenii legii caută răpiți care fac farse, iar când se întâmplă un caz grav, precum cele de la Caracal, polițiștii ajuns să acționeze cu neglijență, din cauză multitudinii de apeluri false.

O tânără din judeţul Galaţi şi-a sunat familia susţinând că este răpită. Rudele au apelat 112, iar poliţiştii au demarat o amplă acţiune de căutare. Anchetatorii au aflat că tânăra nu era răpită şi a dorit să facă o glumă de ziua ei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Poliția a luat evazioniștii cu ASALT - 19 descinderi în Vâlcea

Incidentul s-a produs miercuri, în oraşul Galaţi. O fată de 23 de ani a sunat la 112 anunţând că sora ei i-a transmis că este răpită şi ţinută de mai multe persoane împotriva voinţei sale într-un loc din Galaţi de unde observă o piscină, un drum de centură şi un pod. Imediat, poliţiştii au demarat o amplă anchetă căutând în mai multe locuri care corespundeau descrierii.

Fata nu a fost găsită însă până la urmă totul s-a dovedit a fi o farsă pusă la cale de presupusa victimă a răpirii. Tânăra se afla în Italia şi a dorit să facă o glumă de ziua ei. Ea a fost contactată de poliţişti cărora le-a spus că a făcut gluma după ce a consumat alcool şi droguri.

„În urma verificărilor efectuate şi a discuţiilor telefonice purtate cu presupusa persoană vătămată, pe numărul de telefon pus la dispoziţie de către mama acesteia (nr. de Italia), s-a concluzionat că aspectele sesizate nu se confirmă, iar tânăra de 19 ani în urma unui apel video, a declarat faptul că se află în Italia şi nu este adevărat că este victima vreunei infracţiuni şi a dorit să facă o glumă cu membrii familiei sale, chiar de ziua sa de naştere, punând totul pe seama consumului de băuturi alcoolice şi a substanţelor halucinogene”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Fata de 19 ani a fost amendată de poliţişti pentru „alarmarea organelor de menţinere a ordinii publice, prin darea semnalelor de pericol, fără motiv întemeiat”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.