Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Bătaie' între cei mai mari proprietari de mall-uri din România - Sud-africanii vor să ia fața grupului Iulius pentru terenul de la Romexpo

romexpo
romexpo

Fondul de investiţii sud-african NEPI a anunţat că vrea să cumpere terenul de 49 de hectare de la Romexpo, pe care Parlamentul i l-a dat gratuit Camerei de Comerţ, instituţie care vrea să se asocieze cu Iulius Group, transmite Mediafax.

Sud-africanii de la NEPI Rockcastle sunt cei mai mari proprietari din malluri din România, având în portofoliu, pe lângă Promenada, şi Mega Mall în Bucureşti, dar şi alte proiecte în ţară: Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Vulcan Value Centre, Iris Titan Shopping Center, Shopping City Timişoara, City Park Constanta, Ploieşti Shopping City, Brăila Mall, Shopping City Galaţi, Târgu-Jiu, Severin, Deva, Piatra Neamţ, Râmnicu Vâlcea, Satu Mare, Brăila Mall, Aurora Buzău.

Deputaţii USR şi UDMR au anunţat că vor ataca proiectul de lege iniţiat de PMP şi votat de deputaţii PNL şi PSD .

Pe terenul în cauză ar trebui să se construiască cel mai mare proiect imobiliar din România – un proiect de peste 2 mld. de lei dezvoltat de Iulian Dascălu, cel mai mare proprietar român de malluri, şi de Camera de Comerţ şi Industrie.

CCIR este acţionar majoritar al Romexpo S.A., cu un procent de 91,26 %, societate care are în patrimoniu toate clădirile, construcţiile anexe şi platformele aferente Centrului Expoziţional Romexpo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.