Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bătaie la o secție de votare din Suceava între un PSD-ist și un PNL-ist: poliția a deschis un dosar penal

ziarexclusiv.info
bataie pumn

Poliţiştii din Cajvana au întocmit un dosar penal pentru loviri sau alte violenţe în cazul sesizării unei agresiuni între două persoane implicate în procesul electoral, în zona Secţiei de votare 137, se arată într-un comunicat, duminică, de Biroul de presă al IPJ Suceava, informează Agerpres.

Potrivit IPJ, este vorba despre o presupusă agresiune între candidatul PNL la funcţia de primar şi un candidat PSD pentru Consiliul Local, după o dispută verbală ce ar fi avut loc între cei doi. Candidatul liberal, care ar fi fost lovit cu palma peste ceafă, a sesizat incidentul la SNUAU 112.

Sursa citată a precizat că, în cursul zilei de duminică, au mai fost verificate 17 sesizări privind diverse incidente, majoritatea vizând transportul de persoane către secţii de votare.

"Fiecare sesizare este verificată de către poliţişti cu profesionalism şi obiectivitate, fiind audiate persoanele implicate şi administrându-se material probator, urmând a fi luate măsuri în funcţie de rezultatele cercetărilor", se arată în comunicat.

Conform acestuia, peste 1.000 de poliţişti, jandarmi şi lucrători ai ISU, alături de celelalte forţe ale Ministerului Afacerilor Interne (MAI), veghează la respectarea legalităţii procesului electoral, precum şi a ordinii şi liniştii publice în comunităţi.

În scopul derulării unui proces de vot în deplină legalitate au fost instituite două zone speciale de siguranţă, zone în care forţele MAI au fost suplimentate, nefiind înregistrate până în prezent evenimente negative.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.