Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BĂTAIE mare pentru funcția supremă în stat: Un cunoscut personaj și-a depus candidatura

administratia prezidentiala

Bibliotecarul Avram Iancu din Petroşani, cunoscut pentru performanţele sale din domeniul sporturilor extreme, a anunţat miercuri că va candida, ca independent, la funcţia de preşedinte al României, el precizând că în următoarea perioadă va trece la strângerea celor 200.000 de semnături necesare pentru depunerea candidaturii, potrivit Agerpres.

Într-o postare de pe pagina sa de socializare, Iancu menţionează că starea actuală a naţiunii şi o "profundă chemare lăuntrică" l-au împins spre ceea ce numeşte "o nouă revoluţie a poporului român, paşnică şi democratică", îndreptată împotriva clasei politice.

Citește și: Familia Alexandrei a luat decizia! Anunț facut de Alexandru Cumpănașu

"În urmă cu exact 5 ani porneam o revoluţie românească la înotul în ape deschise. Nu mai sunt acelaşi om! Iar profunda chemare lăuntrică pe care o simt şi starea actuală a naţiei noastre mă împing spre o nouă revoluţie. O altfel de revoluţie. O revoluţie a poporului român, paşnică şi democratică. Asta este ce voi face în următorii cinci ani. Orice este posibil. Trebuie doar să credem! Împreună vom reuşi! Pentru că eu nu "intru în politică" la modul clasic. Eu chiar împotriva clasei politice iniţiez această revoluţie", notează Avram Iancu.

Mesajul său continuă şi pe un blog personal în care polisportivul din Petroşani informează că în următoarea perioadă va pleca prin ţară pentru a-şi putea strânge cele 200.000 de semnături necesare pentru depunerea candidaturii la alegerile prezidenţiale din 10 noiembrie.

Citește și: Alexandru Cumpănașu face dezvăluiri! Legatura dintre PSD și interlopii din Olt

Avram Iancu este cunoscut pentru performanţele sale sportive. El a traversat înot Canalul Mânecii, în august 2016, iar în vara anului 2017 a înotat întreg cursul Dunării, pe o distanţă de 2.860 de kilometri. Lista reuşitelor continuă cu traversarea înot a Mării Negre, în toamna anului 2018. Atunci, Avram Iancu a înotat 680 de kilometri, de-a lungul ţărmului, de la Sulina la Istanbul, timp de 60 de zile.

Ultima reuşită a avut loc în luna martie 2019, când Avram Iancu a ajuns la finalul ultramaratonului "6633 Arctic Ultra" de la Cercul Polar de Nord. El s-a clasat pe locul al III-lea dintre cei 15 concurenţi care au luat startul în această competiţie apreciată ca una dintre cele mai grele din lume.

Citește și: Rareș Bogdan a răbufnit: Cu ăștia nu se mai poate, desființați și reînființați, dar reangajați doar unii

Bibliotecarul Avram Iancu şi-a lansat marţi, la Deva, volumul "Schimbarea eşti tu", cartea prezentând întâmplări şi aspecte inedite trăite de acesta în cadrul tentativelor sale de a doborâ recorduri. Volumul "Schimbarea eşti tu" a apărut la Editura Măiastra din Târgu Jiu şi a fost editat în 2.400 de exemplare. Cartea va fi lansată pe 12 august şi în Bucureşti, la Librăria "Luceafărul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.