Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BĂTAIE pe frumoasa de la Sănătate! Traian Băsescu i-a făcut o ofertă la TV: 'Dacă Tătaru o dă afară, o angajez la mine la cabinet, deși mai am 3 femei'

Codruța Filip

Codruța Filip, cântăreața top-model care s-a angajat la Ministerul Sănătății, dar despre care Nelu Tătaru a spus că nu are contract de muncă, i-a atras atenția și lui Traian Băsescu. Fostul președinte a anunțat că o va angaja pe Codruța Filip la cabinetul său de europarlamentar, dacă Nelu Tătaru o dă afară din minister.

”Eu o angajez pe femeia asta la cabinetul meu, deși mai am trei femei”, a anunțat Băsescu vineri seara.

Citește și: Mărturia cutremurătoare a soției lui Emi Pian: ‘Totul a fost planificat. Ei și-au făcut planurile, și mi-au omorât bărbatul’

”Dacă ministrul Sănătății se dezice de acest copil, o angajez eu la cabinetul meu de europarlamentar. Mă revoltă. Doar pentru că este frumoasă, să o dai afară? Mă, fraților, dacă ați ajuns să refuzați un absolvent de la ”Alexandru Ioan Cuza”, ce mai zicem de tâmpiții din Parlament care au diplome pe la Chișinău și alte facultăți?! Spuneți, bă fraților, bogdaproste că s-a angajat la stat! Sunt revoltat un copil de 24 de ani este ejectat doar pentru că arată bine, ați înțeles? Dacă Tătaru o dă afară, eu o angajez pe femeia asta la cabinetul meu, deși mai am trei femei. O angajez ca debutant.”, a declarat Traian Băsescu la România TV.

Citește și: Doliu în lumea politică: A murit în timp ce se afla în campanie electorală. Viza funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.